Over Dame Blanche

Iedere klant is uniek, heeft een eigen verhaal, specifieke wensen en net dat is onze passie.

Dame Blanche Lingerie is de speciaalzaak in Putte en omgeving op het gebied van lingerie, badmode, shapewear, nachtmode en homewear, ongeacht leeftijd of maat. Wij verkopen alleen die merken die zich bewezen hebben en de nieuwste evoluties volgen op gebied van pasvorm, kwaliteit en modetrends.

Al 4 generaties lang, sinds 1880, specialiseren wij ons in kwalitatief hoogstaande lingerie, exclusieve nacht- en strandmode. Door onze jarenlange ervaring, is onze collectie gericht op alle vrouwen, van jong tot al wat ouder, van A- tot J-cup. Daarnaast volgen alle medewerkers regelmatig opleidingen in Lingerie Styling zodat onze service steeds is aangepast aan de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Lingerie is ook het ultieme geschenk. We helpen u met veel plezier bij de juiste keuze. Daarnaast bieden we ook cadeaubonnen aan.

U kan ons bereiken via

Website: www.lingeriedameblanche.be.: online bestelling/nieuwsbrieven

Mail:       info@lingeriedameblanche.be,

Facebook: Dame Blanche Lingerie Styling Specialist

Telefoon: 0032 497 53 14 07

Lingerie Styling

Door onze individuele service en zeer ruim aanbod, kunnen we voor elke vrouw de meest gepaste lingerie uitzoeken. Spijtig genoeg dragen nog ongeveer 70% van de vrouwen de verkeerde maat of snit. We zoeken samen met onze klant naar de lingerie die de perfecte pasvorm heeft en helemaal is aangepast aan hun levensstijl of gelegenheid. Onze missie is jou te laten aanvoelen wat de juiste lingerie doet met jouw zelfvertrouwen en uiterlijk.

We volgen volledige collectie van Marie Jo, L’ Aventure, Prima Donna, Twist en Andres Sarda.

We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om via Dame Blanche Lingerie, online te bestellen. Hoewel we erg blij zijn met deze service, blijven we benadrukken dat onze lingeriestyling specialistes steeds voor u ter beschikking staan om u raad te geven bij de juiste keuze uit dit toch wel zeer ruime aanbod.

Lingerie moet niet alleen goed passen, maar ze moet ook beantwoorden aan uw smaak, uw stijl, persoonlijkheid en de gelegenheid.

Lingeriestyling is zo belangrijk.

Badmode

Ieder seizoen zorgen we voor een schitterend en zeer ruim aanbod bikini’s, badpakken en tankini’s. Steeds zorgen we voor aangepaste pareo’s, jurkjes en tunieken, die je niet alleen op vakantie maar ook vaak als bovenkledij verder kan dragen. Wij zorgen ervoor dat we voor ieder lichaamstype en maat de perfecte items hebben, ook voor de grotere cupmaten. Hierbij zijn ook weer kwaliteit, pasvorm, modetrends, de juiste kleur en stijl belangrijke items. We volgen de merken Prima Donna Swim, Twin-Set, Cyell, Moontide en Louis Féraud.

Shapewear

Shapewear kan die nieuwe outfit nog beter tot z’n recht laten komen. Niemand kan die ultradunne, gladde, niet-knellende slips, hemdjes en jurkjes nog missen. Wij hebben voor jou alvast de beste keuzes uit de collecties van de beste merken gemaakt.

Nachtmode en homewear

Van klassiek tot modern en jong. Zachte stoffen en modieuze snitten maken je avonden nog gezelliger en je slaap nog zoeter. Bij Dame Blanche vindt u collecties van zijde tot katoen, van sober tot sjiek en trendy, van luchtig tot lekker warm en fluffy.

We volgen de merken Prima Donna, Twin-Set, Cyell en Louis Féraud.

In de collectie Twin-Set volgen we ook bovenkledij. Vanaf september 2016 hebben we ook de supermooie ecobontjasjes en pantoffels van Ruby&Ed.